Tweedehands Sym

Fiddle 2

ZO VINDT JE ZE BIJNA NERGENS !!!!
Een super mooie mat zwarte Sym Fiddle 2 brom ( geel kenteken ) scooter van het bouwjaar 05-2021 en heeft maar 4486 km gereden. De scooter verkeerd echt in nieuwstaat zowel aan de buitenkant als in het motorblok. Op de scooter zit al een sportieve zwarte klapdrager achterop en de snelheid is ook al aangepast naar 50 / 55 km/u wat wettelijk is toegestaan. De scooter word afgeleverd met een grote servicebeurt + tenaamstelling van de scooter op uw naam + 3 maanden volledige garantie op de gehele scooter.

Over Scooterfactory

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Tweedehands scooters

Je kunt ook bij ons terecht voor tweedehands scooters. Op al onze tweedehands scooters zit standaard 3 maanden garantie.

govecs3

Overig

Go S1.3

Tweedehands
1799,-
DSC07079

AGM

Goccia met zware accu

Tweedehands
1195,-