Tweedehands Vespa

Sprint

Deze super mooie Vespa Sprint verkeerd in zeer goede staat en heeft maar 2 eigenaren gehad en altijd bij ons in onderhoud geweest dus wij weten het gehele verleden van deze scooter en daarom kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat dit een de originele laklaag is en dat de scooter nooit grote schade heeft gehad.
De Vespa is van bouwjaar 06-2015 en heeft 22298 km gereden. Ook is het een brom uitvoering ( gele plaat ) en is de snelheid ook aangepast al naar 55 km/u wat legaal is.
Op de scooter zit een hoog helder windscherm + een stuur kabelslot en heeft de scooter ook smoke led knipperlichten set voor en achter incl. led dagrij verlichting.
Bij de prijs in zit 3 maanden volledige garantie en tenaamstelling van de scooter dus er komen geen extra kosten bij.

Over Scooterfactory

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Tweedehands scooters

Je kunt ook bij ons terecht voor tweedehands scooters. Op al onze tweedehands scooters zit standaard 3 maanden garantie.

DSC09668

Overig

MQI+ extended range

Tweedehands
1395,-
govecs3

Overig

Go S1.3

Tweedehands
1599,-