Niu MQI+ Sport

Tweedehands Overig

MQI+ extended range

Niu MQi+ Sport in het blauw metallic brom uitvoering dus met geel kenteken 45 km/u.
De scooter is van bouwjaar 07-2019 en heeft maar 5247 km gereden.
De scooter verkeerd echt in nieuwstaat en heeft nog nooit een regenbui gezien omdat de oude eigenaar er alleen met lekker weer mee reedt, de scooter heeft ook maar 1 eigenaar gehad.
De grote broer van de Niu MQi. Een hele kleine en fijne scooter, maar toch met een stoer en robuust karakter. Deze Niu MQi + wordt uitgevoerd met een iets ruimer zadel en 2 voetsteunen. Zo is het veel gemakkelijker om hier met z’n tweeën op te rijden. Daarnaast heeft de Niu MQi+ Sport een grotere actieradius van wel 60km. De scooter heeft een remschijf zowel op het voorwiel als op het achterwiel. De elektro motor is een is een sterke 1200 watt motor van het bekende merk Bosch.
De accu is een zware lithium accu van 48 volt en 42 amperé voor extra ver bereik.

Functies Niu MQi+ Sport
Voor wie Niu nog niet goed genoeg kent; Alle Niu scooters worden standaard uitgevoerd met een applicatie waarin je de scooter kunt koppelen. In de app kun je onder andere je routegeschiedenis bijhouden, maar ook je batterijstatus en je kan precies zien waar hij staat. De Niu rijdt onwijs lekker voor lange afstanden dankzij de cruise control optie. Op deze Niu zit ook een alarm systeem en alle verlichting is led. Het voordeel van de Niu MQi+ is dat hij een grotere uitneembare batterij heeft en zoals eerder gezegd een ruimer zadel en voetsteunen zowel links als rechts.

Een zeer mooi exemplaar met weinig kilometers, accu is in perfecte staat evenals de scooter zelf.
Vraagprijs zit nu op € 1395,- euro inclusief een grote servicebeurt en omdat we RDW erkend zijn zit de tenaamstelling er ook bij en 3 maanden volledige garantie.

Over Scooterfactory

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Tweedehands scooters

Je kunt ook bij ons terecht voor tweedehands scooters. Op al onze tweedehands scooters zit standaard 3 maanden garantie.

_MG_4612

Vespa

Sprint

Tweedehands
2495,-
govecs3

Overig

Go S1.3

Tweedehands
1599,-