Een zakelijke scooter kopen nabij Houten

Een zakelijke scooter kopen nabij Houten

Een zakelijke scooter kopen is voor veel bedrijven in de omgeving van Houten een oplossing. Hiermee verplaatst u uzelf snel door drukke gebieden zoals het stadscentrum. Heeft u interesse om een zakelijke scooter aan te schaffen?

Ontdek dan de collectie scooters van Scooter Factory. Bij ons scooterbedrijf in ’t Goy, nabij Houten, kunt u precies de zakelijke scooter kopen die aan al uw eisen voldoet.

Een zakelijke scooter kopen zorgt dat u uzelf snel verplaatst in regio Houten

Door te kiezen voor een zakelijke scooter, profiteert u van diverse voordelen. Naast dat het op financieel gebied aantrekkelijker is om een zakelijke scooter te kopen dan een auto voor uw bedrijf in regio Houten, zitten er meer plussen aan vast. Denkt u eens aan hoe eenvoudig een scooter door drukke gebieden manoeuvreert, maar ook parkeren is geen enkel probleem met een scooter.

Zeker als u regelmatig bestellingen moet bezorgen, is een zakelijke bezorgscooter een ideale oplossing. Dit type scooter is namelijk ontworpen om pakketten te verzenden en biedt u veel comfort wanneer u naar klanten reist.

city-r.v.-bruin

BTC

City EURO5

Bij ons 1399,-
riva-efi-matt-cameleon-2

BTC

Riva / Felice

Adviesprijs 1799,-
Bij ons 1499,-
riva-sport-efi-mat-grijs

BTC

RIVA / FELICE SPORT

Adviesprijs 1799,-
Bij ons 1599,-
riva-luxury-nardo

BTC

RIVA / FELICE LUXURY

Adviesprijs 1999,-
Bij ons 1749,-
gt2-goud

BTC

Grande Retro GT2

Adviesprijs 1774,-
Bij ons 1649,-
gt250-1 (1)

AGM

GT250 FATBIKE

Adviesprijs 2199,-
Bij ons 2099,-
Aanbieding
goccia-rood-std

AGM

Goccia met gratis mand en helm

Adviesprijs 1599,-
Bij ons 1499,-
Aanbieding
AGM-GOCCIA-GEV2000-BLACK-01-17

AGM

Goccia GEV2000

Adviesprijs 2199,-
Bij ons 1999,-
AGM-VXE-Grijs

AGM

VX-E Elektrische Scooter

Bij ons 2199,-
VX50-NARDO-DIAMONT

AGM

VX50i

Adviesprijs 1899,-
Bij ons 1699,-

Over Scooterfactory in Houten

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Ga met ons in gesprek

Vindt u een zakelijke scooter interessant voor uw onderneming? Ga dan met onze experts in gesprek over de mogelijkheden. Wanneer u een afspraak maakt bij onze scooterzaak in ’t Goy, nabij Houten, adviseren we u graag over het kopen van een zakelijke scooter. Als onderdeel van onze service zorgen we dat we meedenken over de meest geschikte scooter voor uw bedrijf. Wellicht is een elektrische scooter wel ideaal in uw situatie!

Bespreek daarom gerust uw wensen met ons. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-23229994 of info@scooterfactory.nl.