Bezorgscooters voor uw bedrijf in regio Houten

Bezorgscooters voor uw bedrijf in regio Houten

Voor kwalitatieve bezorgscooters kunt u uitstekend terecht bij Scooter Factory in ’t Goy, niet ver van Houten. Al sinds 2001 bieden wij diverse scooters aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We regelen dan ook graag een geschikte bezorgscooter voor u, mocht hier behoefte aan zijn. Hierbij luisteren onze experts uiteraard goed naar uw wensen, zodat u de juiste bezorgscooters aanschaft voor uw bedrijf in regio Houten en Utrecht.

Daarom koopt u onze bezorgscooters in Houten

Steeds meer ondernemers schakelen over op bezorgscooters, omdat deze nu eenmaal praktischer zijn dan auto’s. Zeker in drukke steden is het eenvoudiger om van A naar B te gaan op een scooter.

Bovendien ondervindt u minder problemen met parkeren. Daarbij zijn de bezorgscooters van onze scooterzaak in de buurt van Utrecht en Houten compact ingericht, maar beschikken ze toch over voldoende ruimte voor uw zendingen. Uw scooter uitrusten met een bezorgbox is ook zeker een optie; hierin staan uw wensen centraal.

We zorgen er graag voor dat u over een perfect uitgeruste scooter voor zakelijke doeleinden beschikt, zodat u uw bezorgwerkzaamheden optimaal verricht.

Aanbieding
GTS Scooters

GTS

Palermo

Adviesprijs 1899,-
Bij ons 1699,-
gts privatelabel lavagrey r.v.

GTS

Toscana Pure

Adviesprijs 1799,-
Bij ons 1699,-
gts toscana dynamic carbonblack r.v.

GTS

Toscana Dynamic

Adviesprijs 1999,-
Bij ons 1899,-
gt250-1 (1)

AGM

GT250 FATBIKE

Adviesprijs 2199,-
Bij ons 2099,-
Aanbieding
goccia-grijs

AGM

Goccia

Adviesprijs 1499,-
Bij ons 1299,-
goccia G01TX groen

AGM

Goccia G01TX

Bij ons 1799,-
AGM-GOCCIA-GEV2000-BLACK-01-17

AGM

Goccia GEV2000

Bij ons 1899,-
AGM-VXE-Grijs

AGM

VX-E Elektrische Scooter

Bij ons 2199,-
Internet_20190503_214122_2.jpeg

AGM

Brash

Bij ons 1599,-
Fiddle-2-PORSCHE-GRIJS

SYM

Fiddle 2

Bij ons 2099,-

Elektrische bezorgscooters

Wanneer u bezorgscooters bij ons scooterbedrijf in regio Utrecht en Houten aanschaft, heeft u zowel de keuze uit scooters op benzine als uit elektrische scooters. Als u veel waarde hecht aan het milieu, is het dus een uitstekende optie om te kiezen voor elektrische modellen. Over de mogelijkheden om elektrische bezorgscooters te kopen, ontdekt u uiteraard meer als u langskomt bij onze scooterzaak nabij Houten en Utrecht.

Over Scooterfactory in Houten

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Vraag om advies op maat

Scooter Factory staat voor u klaar wanneer u een scooter wilt kopen. Heeft u interesse in de aanschaf van bezorgscooters voor uw onderneming in regio Houten en Utrecht? Maak dan gerust een afspraak bij onze showroom in ’t Goy om de mogelijkheden te bespreken. Als onderdeel van onze service geven we u graag advies op maat. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-23229994 of info@scooterfactory.nl.