Segway

E110S

Aanbieding
Bij ons 1599,-
Adviesprijs 2099,-
Snelheid: Scooters (45 km/u) of Snorscooters (25 km/u)
Type: Elektrische scooters
Actieradius: 60 tot 90 kilometer
Specificaties
Merk: Segway
Model: E110S
LBH: 1866 x 675 x 1175 mm cm
Voorrem: schijfrem
Achterrem: schijfrem
Dashboard: digitaal
USB aansluiting: Ja
Elektrisch
Actieradius: 60 tot 90 kilometer
Vermogen motor: 1500 Watt
Capaciteit batterij: 30 Amperé AH
Voltage batterij: 48 Volt
Volledige laadtijd: 4 uur
Opladen: Via de Scooter / accu direct laden

Interesse?

Interesse in deze Segway E110S? Neem contact met ons op voor meer informatie of een proefrit!

Cashbackactie Segway eScooter E110S 45 km*

Nu bij aankoop van de Segway eScooter E110S 45 km, heb je recht op €500,- cashback! Claim mijn cashback
Dus van deze aanschaf prijs krijgt u via Segway € 500,- terug op uw rekening.

*Aanbieding loopt voor aankoop en levering tussen 25-03-2024 en 30-06-2024 of zolang de voorraad strekt. U kunt uw claim indienen tot en met 14-07-2024.

De normale prijs voor de scooter is € 2099,- en na aanschaf van de scooter krijgt u € 500 terug van Segway dus komt de scooter maar op € 1599,- wel komt er uiteraard nog € 199,- bij voor het kenteken en rijklaar kosten.

Segway E110S elektrische scooter

Ben jij van plan een elektrische scooter aan te schaffen? Maak jouw keuze makkelijk en zie hier de Segway eScooter E110S. Ontdek hoe jij je op een duurzame en nieuwe manier kan verplaatsen. Met keuze tussen 5 kleuren, een actieradius tot 75 km en vele features mogelijk via de mobiele app, zoals RideyGo en Airlock System.
 

De voordelen van de Segway E110S elektrische scooter:

 • Antidiefstalfunctie met AHRS
 • Slimme functies in de mobiele app
 • Slim vergrendelings-/ ontgrendelingssysteem
 • Energie terugstellend remsysteem
 • Gratis levering door heel Nederland
 • Airlock Systeem
 • Sensorsdetectie
 • Actieradius tot 75km Golden Riding Triangel
 • Smart Battery Management System
 • Verplaatsbare batterij is inbegrepen
 • Leverbaar in 5 verschillende kleuren (wit, zwart, staal grijs, mat grijs, rood)
 • Leverbaar in 25km snorscooter of 45km bromscooter
 • Met zwarte accenten
 

Antidiefstalsysteem:

Met het Attitude and Heading Reference System (AHRS) is uw Segway eScooter beveiligd tegen diefstal. Een geïntegreerde 4G-compatibele simkaart en GPS zorgen ervoor dat u op elk moment de locatie van uw Segway E110S eScooter kunt volgen.
 
Bovendien detecteert het slimme beveiligingssysteem van de Segway eScooter elke onregelmatige beweging en stuurt binnen enkele seconden een melding naar uw smartphone. Als uw eScooter eenmaal is vergrendeld met een batterij erin, zal het alarmsysteem worden geactiveerd als er ongebruikelijke acties worden gedetecteerd, zoals duwen, bewegen of toegang krijgen tot het voertuig.
 
Het eerste 2-jarige data-abonnement voor de Segway E110s e-scooter is gratis en kan daarna eventueel tegen betaling verlengd worden.
 

RideyGo! Intelligent System:

Met het RideyGo! Intelligent Systeem introduceert Segway verschillende nieuwe functies om kostbare tijd te besparen. Het RideyGo! systeem is een combinatie van slimme technologieën die het proces van vergrendelen, rijden en ontgrendelen terugbrengt van 8 naar 5 stappen. Het Airlock-systeem binnen RideyGo! zorgt ervoor dat uw eScooter automatisch aan of uit gaat zonder een fysieke sleutel te gebruiken. In plaats daarvan kunt u met de Bluetooth-verbinding op uw smartphone deze functie activeren wanneer u binnen 2-10 meter van de eScooter bent en deactiveren wanneer u buiten deze afstand bent. Het gebruik van de Bluetooth-verbinding tussen de eScooter en uw smartphone is hiervoor vereist. Andere handige functies van het RideyGo! systeem zijn parkeer- en zitsensoren.
 

Slim UX-dashboard:

Met het Slim UX-dashboard geeft de Segway eScooter de bestuurder in één oogopslag alle nodige informatie. Dit intuïtieve digitale en gekleurde dashboard toont onder andere de snelheid, het batterijniveau, verschillende borden (zoals richtingaanwijzers, foutcodes en READY-borden), rijmodus, Bluetooth-connectiviteit en nog veel meer. Aan beide uiteinden van het dashboard veranderen de LED-lampjes van kleur afhankelijk van de status van de eScooter.
 
 • Oranje geeft aan dat de parkeerstandaard niet is ingeschoven of dat er geen berijder op het zadel zit
 • Blauw betekent dat je klaar bent om te gaan
 • Rood duidt op een waarschuwing of fout en
 • Groen geeft doorlopend energieterugwinning (EBS) aan
 
Bluetooth-verbinding tussen de Segway E110S eScooter en uw smartphone is vereist.
 

Golden Riding Triangle:

De Segway E110S eScooter is ontworpen met het oog op een soepele en eersteklas rijervaring, dankzij het geoptimaliseerde structurele ontwerp. Het batterijcompartiment is onder het voetpedaal geplaatst, waardoor het zwaartepunt van het voertuig lager is en je de behendigheid en stabiliteit hebt die je nodig hebt tijdens je rit. Daarnaast biedt de eScooter veel opbergruimte onder het zadel (27 L). Het structuurontwerp, ook wel bekend als de Golden Riding Triangle, zorgt voor een optimale balans, zodat je een aangename, comfortabele en veilige houding hebt tijdens het rijden.
 

Smart Matrix LED-knoplamp:

De Smart Matrix LED-koplamp van de Segway eScooter heeft een unieke matrixstructuur en een volledige horizontale display aan de voorkant om een bredere lichtbundel te creëren en het pad voor je te verlichten. Deze koplamp biedt een eersteklas ervaring en past perfect in de missie van Segway om slimmere en energiezuinigere producten te ontwikkelen.
 

Segway elektrische scooter: upgrade uw scooter met de mobiele app:

Met de Segway-Ninebot app kunt u niet alleen uw eScooter vergrendelen en ontgrendelen via de Airlock-functie, maar ook handige gegevens voor elke rit bekijken, de locatie van uw geparkeerde eScooter zien en het antidiefstalsysteem gebruiken om meldingen te ontvangen wanneer de eScooter wordt verplaatst en het voertuig te volgen. Bovendien biedt de app toegang tot aftersales-service en heeft u met de geïntegreerde smart key op uw smartphone altijd toegang tot uw eScooter. Houd er rekening mee dat het 4G-abonnement na de eerste 2 jaar niet langer gratis is, ongeacht de eigendomswijziging.

Veilig remsysteem:

Dankzij de hydraulische schijfremmen aan de voor- en achterzijde van de eScooter, in combinatie met ons geavanceerde EBS (Electronic Braking System), ervaar je een gecontroleerde en veilige remomgeving. Het EBS systeem maakt gebruik van energieterugwinning om je scooter af te remmen, waardoor je niet alleen veiliger rijdt, maar ook energie bespaart.
 

Afgestemde schokabsorptie:

De Segway eScooter is uitgerust met zowel voor- als achtervering, die ontworpen zijn om trillingen van de weg te absorberen en schokken te verminderen voor een comfortabelere rit. Zelfs op oneffen terrein biedt de eScooter een soepele en indrukwekkende rijervaring.
 

De rijmodus die bij jou past:

Pas uw rijervaring aan door te kiezen uit 3 verschillende rijmodi (afhankelijk van uw model – 25 km/u of 45 km/u) die kunnen worden aangepast via de mobiele app en eenvoudig kunnen worden geschakeld met de + en – knoppen op het stuur.
 
 • Modus 1 is de langzaamste en meest zuinige modus voor een langere batterijduur.
 • Modus 2 is de standaardmodus met de perfecte balans tussen batterijduur en snelheid.
 • Modus 3 is de snelste modus waarmee u de maximale snelheid van uw eScooter kunt bereiken.
 
Om uw rijervaring comfortabeler te maken, kunt u ook de cruisemodus direct en gemakkelijk op het stuur activeren.
 

Smart Battery Management System (BMS):

Met het Smart Battery Management System (BMS) 6.0 van de Segway E110S eScooter kunt u profiteren van een langere batterijduur en verschillende slimme functies. Dit geavanceerde systeem zorgt ervoor dat uw eScooter minder onderhoud nodig heeft en biedt diverse voordelen, zoals het regelen van de laadsnelheid, het aanpassen van de stroomhoeveelheid en het voorkomen van over- of onderladen van de batterij.
 
Kortom, de Segway eScooter biedt zowel veiligheid als comfort. Bestel hem gemakkelijk online of breng een bezoek aan onze showroom en maak een testrit.
 

De kleuren waarin de Segway E110S leverbaar is

 • Phantom black glans
 • Stone grey (matt)
 • Steel Grey glans
 • Arctic White glans
 • Intense red glans

Veel opties beschikbaar;

Bij ons kunt u ook alle gewenste accessoires laten monteren of verkrijgen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een kettingslot, een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugel set, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

Wij zijn de enige officiële dealer van Segway scooters in de regio.
Wat inhoudt dat:
– Onze monteurs krijgen speciale Segway cursussen.
– Wij bezitten de nieuwste software voor de scooters
– De beste en snelste service en garantie afwikkeling.
–  U bij ons 2 jaar garantie krijgt omdat wij officieel dealer zijn
– Met originele onderdelen werken waarvan de kwaliteit beter is en waardoor uw scooter veel betrouwbaarder is en meer waard blijft.

Voordelen als u de scooter bij ons koopt:
– Betrouwbaar en ervaren bedrijf die al bijna 20 jaar bestaat.
– Als u de scooter bij ons koopt dan heeft u altijd een reparatie / onderhoud plek omdat wij onze vaste klanten die bij ons kopen voorrang geven.
– We hebben voor onze vaste klanten altijd een leen fietsen klaar staan.
– RDW erkend bedrijf.

KENTEKEN EN RIJKLAAR MAAK KOSTEN KOMEN ER NOG BIJ EN ZIJN € 199,-
DEZE SCOOTER IS INCLUSIEF 2 JAAR FABRIEKSGARANTIE OF TOT 20.000 KM

 

Over Scooterfactory

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer Segway scooters
E125S Group

Segway

E125S

Bij ons 3399,-
Segway eScooter E300SE_Product picture_360 view (15)

Segway

E300SE Motorscooter

Bij ons 4599,-
Interesse in deze Segway E110S?