Italjet Dragster 200cc

Italjet

Dragster 200cc

Bij ons €6799
Adviesprijs €6899
Snelheid: Motorscooters (> 45km/u)
Type: Motorscooters
Specificaties
Merk: Italjet
Model: Dragster 200cc
Cilinderinhoud: 200cc
Brandstofsysteem: Injectie
Voorrem: schijfrem
Achterrem: schijfrem
Dashboard: digitaal

Interesse?

Interesse in deze Italjet Dragster 200cc? Neem contact met ons op voor meer informatie of een proefrit!

De Italjet Dragster 125cc is een opvallende scooter met een uniek en modern design. Met zijn gestroomlijnde lijnen en agressieve look is deze scooter de perfecte keuze voor rijders die op zoek zijn naar een sportieve, dynamische en opvallende rit.

Deze scooter is voorzien van een krachtige 125cc motor die voldoende vermogen levert voor zowel stadsverkeer als langere ritten op de snelweg. De motor is efficiënt en betrouwbaar, wat betekent dat je altijd probleemloos van A naar B kunt rijden.

De Italjet Dragster 125cc is ook uitgerust met geavanceerde technologieën die je rijervaring verbeteren. Zo heeft de scooter een geavanceerd LCD-dashboard met alle belangrijke informatie, zoals snelheid, brandstofniveau en motortemperatuur. Ook heeft de scooter LED-verlichting voor en achter, waardoor je altijd goed zichtbaar bent en je veiligheid verhoogt.

Bovendien biedt deze scooter een uitstekende rijervaring dankzij het comfortabele zadel en de stabiele wegligging. De wielen van de scooter zijn groot en hebben een speciaal ontwerp voor maximale grip op de weg.

De Italjet Dragster 125cc is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je altijd een model kunt vinden dat past bij je stijl en persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een sportieve en agressieve look of een meer ingetogen ontwerp, de Italjet Dragster 125cc biedt voor elk wat wils.

Kortom, als je op zoek bent naar een scooter met een opvallend design, uitstekende prestaties en geavanceerde technologieën, dan is de Italjet Dragster 125cc zeker de moeite waard om te overwegen.

Over Scooterfactory

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer Italjet scooters
Italjet werd in 1959 opgericht door Leopoldo Tartarini, motorrijder met een groot palmares. De oprichter had een visie: het creëren van innovatieve voertuigen gedreven door zijn persoonlijke intuïtie, allemaal gekenmerkt door grote aandacht voor mechanische verfijning, onderscheidende stijl en design. Ontworpen en gebouwd in de buurt van Bologna, in het hart van de Motor Valley, belichamen de voertuigen van Italjet een volledig Italiaans erfgoed, bestaande uit creativiteit, durf en de futuristische wens om telkens weer iets vernieuwends voor te stellen, vóór alle anderen.
Italjet-Dragster_0000_Layer 6

Italjet

Dragster 125cc

Adviesprijs €6899
Bij ons €6499
Interesse in deze Italjet Dragster 200cc?