Sym Orbit 2 brom uitvoering

Tweedehands Sym

Orbit 2 brom uitvoering

1249,-
Tweedehands

Deze sportieve en zeer nette Sym Orbit 2 brom scooter is voorzien van een stoere metallic kleur wat overigens geheel origineel is. Het bouwjaar is 05-2017 en de scooter heeft maar 9362 km gereden ( wat echt niet veel is voor de kwaliteit scooter die Sym is). De scooter is kwa snelheid al aangepast naar de 55 km/u wat wettelijk is toegestaan. Verder heeft de scooter een sport remschijf, stalen achterdrager ( ideaal voor een sporttas ), zij en middenstandaard, grote helmbak ruimte, 12 inch wielen en een startonderbreker onder het zadel. Dus bent u op zoek naar een sportieve A-merk 2e hands scooter dan is deze scooter echt een bezoekje waard.

De scooter word afgeleverd inclusief een grote servicebeurt en met 3 maanden volledige garantie.

Over Scooterfactory

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Tweedehands scooters

Je kunt ook bij ons terecht voor tweedehands scooters. Op al onze tweedehands scooters zit standaard 3 maanden garantie.

DSC06256

Vespa

Sprint Gold Edition

Tweedehands
3975,-
IMG_1406

Peugeot

Kisbee RS

Tweedehands
1195,-
govecs3

Overig

Go S1.3

Tweedehands
1799,-
Interesse in deze Sym Orbit 2 brom uitvoering?