Peugeot Kisbee RS

Tweedehands Peugeot

Kisbee RS

1195,-
Tweedehands

Een super mooie a-kwaliteit 2e hands brom scooter van het wereld bekende merk Peugeot, deze scooter is een extra sportieve uitvoering doormiddel van mat gekleurde kapdelen + sportieve sticker set enz.
De scooter is voorzien van 12 inch wielen + een grote helmbak ruimte + uitklapbare duo passagier voetsteunen set  en een grote zadel voor lekker veel ruimte. De scooter heeft maar 6439 km gereden en is van bouwjaar 06-2017 en heeft maar 1 eigenaar gehad en is geheel origineel. De Peugeot scooter  heeft ook nergens schade of beschadigingen en ziet er echt als nieuw uit.
Alle boekjes en RDW voertuigrapport is aanwezig van deze scooter.

Bij de prijs in zit een grote servicebeurt en 3 maanden volledige garantie.  

Over Scooterfactory

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Tweedehands scooters

Je kunt ook bij ons terecht voor tweedehands scooters. Op al onze tweedehands scooters zit standaard 3 maanden garantie.

DSC06256

Vespa

Sprint Gold Edition

Tweedehands
3975,-
IMG_1372

Sym

Orbit 2 brom uitvoering

Tweedehands
1249,-
govecs3

Overig

Go S1.3

Tweedehands
1799,-
Interesse in deze Peugeot Kisbee RS?