Kymco Agility

Tweedehands Kymco

Agility

Deze super mooie Kymco Agility scooter is door ons nieuw geleverd en altijd bij ons in onderhoud geweest dus de gehele historie kennen we en kunnen met 300% zekerheid zeggen dat deze scooter in nieuwstaat is en nog nooit schade heeft gehad.
De scooter is van bouwjaar 5-2022 en heeft maar 6500 km gereden wat enorm weinig is voor een Kymco scooter want Kymco scooters zijn 1 van de aller sterkste en betrouwbaarste scooter die te koop zijn. De scooter heeft een sportieve uiterlijk en ook al een hoog helder windscherm en de snelheid is al aangepast naar á 52 km/u.
Bij de prijs in zit een grote servicebeurt en tenaamstelling en 3 maanden volledige garantie. 

Over Scooterfactory

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Tweedehands scooters

Je kunt ook bij ons terecht voor tweedehands scooters. Op al onze tweedehands scooters zit standaard 3 maanden garantie.

IMG_1444

Sym

Fiddle 2

Tweedehands
1599,-
IMG_1372

Sym

Orbit 2 brom uitvoering

Tweedehands
1249,-
govecs3

Overig

Go S1.3

Tweedehands
1799,-