AGM Goccia met zware 28 Ampère accu

Tweedehands AGM

Goccia met zware accu

Een niet van nieuw te onderscheiden elektrische AGM Goccia met een afneembare koffer in de luxe blauwe kleur.
De Goccia heeft maar 1 eigenaar gehad en maar 517 km gereden en is van bouwjaar 06-2022.
Deze Goccia is met een extra zware accu van 30 ampère uitgevoerd en normaal bij een nieuwe Goccia is dit te bestellen tegen een meerprijs van € 300,- maar nu bij deze Goccia zit het al bij de prijs in.
Tevens rijdt deze snor uitvoering geen 25 km/u maar is ook al aangepast naar de 35 km/u wat wettelijk toegestaan is en dat kost normaal ook weer € 75,- maar zit nu bij deze Goccia er ook al bij.
Mocht u toch liever een brom uitvoering willen die 45 km/u of 55 km/u rijdt dan is dat ook mogelijk met deze Goccia en voor meer info kunt u het beste ons even bellen of langskomen in onze showroom.
Bij de prijs in zit een grote servicebeurt + tenaamstelling en 3 maanden volledige garantie.

Over Scooterfactory

Wanneer u een mooie scooter wilt kopen in Houten, Nieuwegein of omgeving, is onze showroom in ‘t Goy dé plek waar u moet zijn. Scooter Factory heeft zich vanaf 2001 ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van nieuwe en tweedehands scooters.

Wij helpen u graag aan een scooter die bij u past. U kunt bij ons scooterbedrijf in de buurt van Houten en Nieuwegein méér dan alleen een scooter kopen. Ontdek daarom gerust wat wij voor u kunnen betekenen!

Tweedehands scooters

Je kunt ook bij ons terecht voor tweedehands scooters. Op al onze tweedehands scooters zit standaard 3 maanden garantie.

IMG_1499

Sym

Fiddle 2

Tweedehands
1695,-
govecs3

Overig

Go S1.3

Tweedehands
1799,-